Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Yangın merdivenleri sıklıkla yangın dolapları, yangın bapları yahut diğer eşyalar tarafından engellenebilir. Bu vaziyet yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her dönem erkin bırakmalısınız.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en isabetli bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler görüş önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set yekta kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya dar sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok münasip maliyetlidirler; orantılı korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu birlik bir örnek yeterlidir!

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Bina çışitalarında yangın kapısı kullanılan baplar çalışmalevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride sarılmış kalabilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın veya ivedi mevki vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı ne bakım yapılmalıdır? Yangın bapları düzenli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrolör edilmesini yürekerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page